Nekaj podatkov o delovanju komisij za ugotavljanje in ocenjevanje zalog ter o izdelavi bilanc mineralnih surovin v Republiki Sloveniji - Strgar, Ivan; Čebulj, Avgust (Geologija, 2001)
Abstract is not available