Najsodobnejše tehnologije za upravljanje s tveganji pred naravnimi nesrečami: izvedba in preizkus uporabnosti v praksi in procesu odločanja - projekt START_it_up - Janža, Mitja; Čarman, Magda; Šolc, Urša; Peternel, Tina; Podboj, Martin (Geologija, 2014)
Abstract is not available